Opzegging lidmaatschap

Opzegging dient volgens de statuten uiterlijk plaats te vinden vier weken voor het einde van het verenigingsjaar. Het verenigingsjaar loopt gelijk met het kalenderjaar. Of te wel voor 1 december.


De begroting voor het nieuwe verenigingsjaar wordt afgestemd op het aantal leden aan het einde van het voorgaande verenigingsjaar.


Opzeggingen die later dan vier weken voor het einde van het verenigingsjaar worden ontvangen, worden daarom verwerkt tegen het einde van het nieuwe verenigingsjaar.


Opzegging dient schriftelijk plaats te vinden. Dat kan door middel van een brief aan TC Langedijk p/a Rietvoorn 35, 1722 HX  Zuid Scharwoude, per email aan ledenadministratie@ tclangedijk.nl, maar vindt bij voorkeur plaats door invulling van onderstaande invulvelden.


Vergeet niet op de knop verzenden te clicken. Indien u geen ontvangstbevestiging ontvangt, dan is uw opzegging niet ontvangen. In dat geval dient u alsnog per post of email op te zeggen.


Opzeggingen bij trainers, bestuurders of andere vrijwilligers worden NIET geaccepteerd. Bij verlate opzeggingen tot 1 januari wordt € 25,– aan kosten (bondscontributie/verzekering) in rekening gebracht. Opzegging na deze datum zullen gelden voor het volgende verenigingsjaar.* = verplicht
 
Delen
logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 226 314 012

TC Langedijk

Potjesdam 4
1722 XN Zuid-Scharwoude

KVK-nummer

40634077