Hoe werkt het?

U kunt zich weer opgeven voor de kantinediensten in het tennisseizoen van 2020. Via deze link, vindt u de uitleg hoe u zich kunt opgeven voor de kantinediensten van 2020.

Van alle senioren leden wordt verwacht dat ze kantinedienst draaien. Van elk lid wordt verwacht dat hij 6 punten haalt door kantinediensten te draaien.
Mocht u dit jaar 70 worden (gevoelsleeftijd telt hierbij niet mee) of neemt u dit jaar zitting in een commissie, dan zijn 2 punten voldoende (dit is gelijk aan 1 dienst).

Vanaf dit seizoen hoeft er geen sleutel meer opgehaald te worden. U heeft toegang tot de kantine met uw KNLTB tennispas, op de datum en het tijdstip dat u kantinedienst heeft, haalt u uw tennispas door de kaartlezer naast de voordeur en de deur naar de kantine. 

Mocht u dit jaar geen kantinedienst willen draaien en daarmee geen gebruik te maken van de korting op uw contribute, dan dient u € 100, - over te maken naar NL49RABO0346683963 t.n.v. TC Langedijk o.v.v. naam en afkoop kantine of als u een automatische incasso heeft afgegeven dit doorgeven aan Maureen Spruijt ([email protected]).

Wanneer u niet komt opdagen voor een kantinedienst wordt er €50.- per dienst + € 25.- administratiekosten in rekening gebracht. 

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u hiervoor terecht bij Maureen Spruijt ([email protected]) .

Wij danken u voor uw medewerking! 

 Met vriendelijke groet,

 

De Kantinecommissie

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 226 314 012

TC Langedijk

Potjesdam 4
1722 XN Zuid-Scharwoude