Hoe werkt het?

U kunt zich weer opgeven voor de kantinediensten in het tennisseizoen van 2024. 

Van alle senioren leden wordt verwacht dat ze kantinedienst draaien. Van elk lid wordt verwacht dat hij 6 punten haalt door kantinediensten te draaien. Een rustige dienst is 2 punten waard, een bar/keukendienst 3 en een drukke dienst van 8 uur tijdens het Oostakkertoernooi 6 punten.

Mocht u dit jaar 70 worden (gevoelsleeftijd telt hierbij niet mee) of neemt u dit jaar zitting in een commissie, dan zijn 2 punten voldoende (dit is gelijk aan 1 dienst).

U kunt zich opgeven via de KNLTB ClubApp
Dit kan als volgt:
Via de Google Play Store of de App Store van Apple dient u de KNLTB ClubApp te downloaden op uw telefoon of tablet.
Als dat gebeurd is kunt u de vereniging zoeken (Let op: dit is hoofdletter en spatiegevoelig: dus T.C. Langedijk) en inloggen. Via de knop Club en Diensten kunt u uw kantinediensten inplannen.

Mocht u dit jaar geen kantinedienst willen draaien en daarmee geen gebruik te maken van de korting op uw contribute, dan dient u € 150,- (  €75 voor 70-plussers) over te maken naar NL49RABO0346683963 t.n.v. TC Langedijk o.v.v. naam en afkoop kantine of als u een automatische incasso heeft afgegeven dit doorgeven aan Maureen Spruijt ([email protected]).

Wanneer u niet komt opdagen voor een kantinedienst wordt er €50.- per dienst + € 25.- administratiekosten in rekening gebracht. 

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u hiervoor terecht bij Maureen Spruijt ([email protected]) .

Wij danken u voor uw medewerking! 

 Met vriendelijke groet,

 

De Kantinecommissie

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 226 314 012

TC Langedijk

Potjesdam 4
1722 XN Zuid-Scharwoude

KVK-nummer

40634077