Afspraken kantinedienst

De kantine van TC Langedijk wordt beheerd door vrijwilligers. Ons clubhuis is waar wij verzamelen voor een wedstrijd of toernooi en waar we aan de bar een drankje kunnen bestellen. Met u als kantine draaiend lid kunnen wij de kantine openstellen voor alle leden. En dit willen wij graag zo houden. Daarom verzoeken wij u elk jaar om voor 15 maart uw kantinediensten in te vullen. U kunt dit doen bij de pagina 'Hoe werkt het?'. 

U heeft altijd toegang tot de hal (afhangbord), toiletten en kleedkamers door met uw KNLTB tennispas de voordeur te openen. Op de datum en het tijdstip dat u kantinedienst heeft, geeft uw tennispas toegang tot de deur naar de kantine (2e deur). De tennispas haalt u op dezelfde manier als bij de voordeur door de kaartlezer.

De gemeente Langedijk heeft voor onze kantine een benodigde horecavergunning afgegeven. Dat schept ook verplichtingen en die verplichtingen zijn van toepassing op iedereen die kantinediensten verricht. Hieronder volgt een aantal gedragsregels. De formulering oogt streng, maar dat is nodig in het kader van voornoemde vergunning.

GEDRAGSREGELS KANTINEDIENSTEN
Algemeen
Van iedereen, die kantinediensten verricht, wordt verwacht dat hij/zij zich correct, vriendelijk en respectvol gedraagt naar alle leden. Het onder invloed zijn van alcoholische dranken en/of verdovende middelen is tijdens kantinediensten verboden. Roken is in het clubgebouw niet toegestaan. Achter de bar geldt een minimum leeftijd van 18 jaar.
Alcoholgebruik
Het is verboden om alcoholische dranken te schenken aan iedereen, die de leeftijd van 18 jaar nog niet heeft bereikt. In geval van twijfel mag om een identiteitsbewijs worden gevraagd. In geen geval mag alcohol worden geschonken voor 12:00 uur. Tijdens specifieke jeugdactiviteiten wordt tot 16:00 uur aan niemand alcohol geschonken.
Reinheid en veiligheid
Tijdens kantinediensten worden dichte schoenen gedragen.
Eigendommen
Al onze eigendommen dienen zorgvuldig en voorzichtig te worden gebruikt en op de juiste plekken te worden teruggelegd. De telefoon van TC Langedijk is uitsluitend voor clubzaken beschikbaar.
Kortingen
Zonder toestemming van het bestuur van TC Langedijk is het verboden om gratis consumpties te verstrekken.

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 226 314 012

TC Langedijk

Potjesdam 4
1722 XN Zuid-Scharwoude

KVK-nummer

40634077