Interne toernooien

Klik hier voor komende interne toernooien

Clubkampioenschappen

Er worden door het jaar twee keer clubkampioenschappen gespeeld. Deze clubkampioenschappen lopen normaal gesproken van zaterdag tot en met de volgende week zondag. (een hele week + een eerste weekend).

Eind maart/begin april worden de dubbels gespeeld en in juli de singles en de mixen gespeeld. Dit geldt zowel voor de junioren als voor de senioren. 

Veelal worden de mixen en de dubbels in poules gespeeld en de singles in afvalschema’s. Het een en ander is wel afhankelijk van het aantal deelne(e)m(st)ers.

Gezien de clubkampioenschappen KNLTB gerelateerd zijn heeft het meedoen consequenties voor je speelranking.

Deelname is gratis en enkel voor clubleden.

Woensdagochtend tombola

Door een aantal vrijwillige(st)rs wordt vanaf begin april de woensdagochtend tombola georganiseerd. Iedere woensdagochtend van 9:00 tot 12:00 uur voor dames en heren. Je speelt steeds een partijtje van een half uur tegen elkaar. Iedereen kan meedoen; beginner of gevorderd.

Deelname is gratis en enkel voor clubleden.

Lady’s day

De donderdag voor het veteranentoernooi is het park alleen toegankelijk voor dames. Op deze dag wordt lady’s day georganiseerd. Er wordt gespeeld in poules met een maximaal aantal deelneemsters van 60 (30 koppels). De poules zijn ingedeeld op speelsterkte. Er wordt die dag van alles georganiseerd om het de deelneemsters naar hun zin te maken. Zo zijn er o.a. masseuses / pedicures op het park aanwezig. Het is puur voor de gezelligheid en deelname heeft geen gevolgen voor de ranking.

Deelname is € 15,00 per persoon

Laddercompetitie

De online tennisladder is een leuke en snelle manier om nieuwe tennismaatjes op je club te ontmoeten. Meld je aan en binnen 2 weken speel je met iemand van jouw niveau. Te druk of geblesseerd? Dan sla je gewoon een ronde over. Je speelt de gebruikelijke afhangtijd en telt de games door. De wedstrijd kan eindigen in een gelijkspel. Je wisselt van positie als je wint van iemand die hoger staat. Je zakt 1 plek als je een wedstrijd annuleert of als je 2 rondes op rij overslaat. 

 

Je kunt je het hele seizoen aanmelden voor de ladder. Je kunt rondes overslaan, bijvoorbeeld als je op vakantie gaat. Aan het einde van het seizoen huldigen wij de spelers met de meeste wedstrijden, de snelste stijgers, en de top 3. Je wordt vanzelf ingedeeld voor het volgend seizoen, totdat je je afmeldt.

Aanmelden kan op: https://www.sportconnexions.com/nl/tennisladder/tclangedijk/896/ 

Je kan je aanmelden voor de single of voor een dubbel / mix.

De clubladder staat alleen voor leden open en is gratis.

Aprés tennis

Het woord zegt het eigenlijk al: Aprés. Het einde van het zomerseizoen is in zicht. Om het seizoen af te sluiten voor de seniorleden wordt er nog een middag / avond georganiseerd waarin nog een keer in gemixte poules getennist wordt. Speelsterkte en wie met wie tennist maakt hier niet uit. Deelname en gezelligheid staat hier voorop.

Deelname is € 12,50 per persoon

 

Jaarafsluiting jeugd

Ook de jeugd sluit het zomerseizoen op passende wijze af. Samen met ouders wordt eind november het ouder kind toernooi georganiseerd. 

Deelname is gratis.

 

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 226 314 012

TC Langedijk

Potjesdam 4
1722 XN Zuid-Scharwoude

KVK-nummer

40634077