Club van 100

 

 

 

 

CLUB VAN 100

- de vrienden van TC -

 

De grote aanjager van De club van 100 is Rina van Raaij en elk jaar organiseert 

ze voor onze gewaardeerde donateurs een gezellige vriendendag met een heerlijke lunch. Op zaterdag 27 januari was het weer zover.

 

Met het geld van De Club van 100 worden vanaf 2010 allerlei bijzondere uitgaven gedaan, die de vereniging zeer ten goede komen. Denk aan de kinderspeelplaats, 

het ballenkanon, de enorme 4x4 meter zwarte parasol op het terras, de gezellige party luifels bij toernooien, het nieuwe welkomstbord aan het begin van het park,                de tafeltennistafel, de planten op het terras, het grote gereedschap voor de tuin- en parkcommissie en nog veel meer. 

 

In samenwerking met Oostakker en Ientje Toe heeft De club van 100 in de kantine onder andere de beeldschermen, de tafels, barkrukken, nieuwe stoelen en het geavanceerde kassysteem betaald. De overkapping op het terras is weer door de vrienden in samenwerking met de sponsorcommissie gerealiseerd.

 

Onze vrienden worden actief betrokken bij alle uitgaven en leveren, in overleg met het bestuur van TC, ideeën voor toekomstige plannen. De vrienden krijgen inzage in de uitgaven en beslissen mee bij bedragen boven de € 500,- 

 

Die zaterdag de 27e was een stralende dag en bij binnenkomst werden onze leden begroet met feestelijk gedekte tafels. De ochtend begon met koffie en wat lekkers, gevolgd door een spannende tombola, waarna we gingen lunchen met soep, huzarensalades en broodjes. 

Gees, Anneke en Wil zorgden voor entertainment met enkele liederen en zelfs een speciaal geschreven lied over De Club van 100.  De dag werd afgesloten met een tweede tombola. 

 

Tussendoor presenteerde Rina het jaarverslag, deelde voorzitter Pierre, tevens één van onze vrienden wat feitelijke informatie en werden er nieuwe toekomstige ideeën over de besteding van het clubgeld geopperd. De dag werd door iedereen enorm gewaardeerd en verstevigde bovendien het onderlinge gevoel van saamhorigheid, een belangrijk doel bij sport.

 

De Club van 100 nadert de 50 vrienden, maar ons ultieme doel is natuurlijk 

om de magische 100 te bereiken. We hopen dat het lezen over onze activiteiten

het enthousiasme bij jullie losmaakt om ook lid te worden van De Club van 100.

 

En om alle misverstanden uit de weg te ruimen: Club van 100 betekent niet dat er 

€ 100,- gedoneerd moet worden, zoals sommigen denken. Nee, het is slechts de helft van dat bedrag, € 50,- voor een heel jaar en daar doen we voor TC Langedijk heel wat leuke dingen mee!

 

Meld je nu aan bij Rina, onze enthousiaste, drijvende kracht van deze club, 

door een mail te sturen naar: [email protected] 

Ben je vriend geworden, dan wordt jouw naam ook vermeld op het blauwe vriendenbord in de kantine. 

 

Met sportieve groet, Rina

en ‘haar promotieteam’ Marisa Rodriguez en Marian Braak

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 226 314 012

TC Langedijk

Potjesdam 4
1722 XN Zuid-Scharwoude

KVK-nummer

40634077