Voorjaarscompetitie 2024

07 november 2023

Beste clubgenoten,

Vanaf nu kunnen de aanvoerders zich weer aanmelden voor de Voorjaarscompetitie. Enkele aandachtspunten vooraf, deels na overleg met het bestuur:


Tennis

- Voor de vrijdagavond kunnen er maximaal 6 dames- of herenteams worden ingeschreven, én maximaal 6 gemengde teams of teams voor 8&9-Tennis.

- Als er meer aanmeldingen zijn, gaat het bestuur loten. Teams die uitgeloot worden, mogen een jaar later gegarandeerd wél meedoen op de vrijdagavond. Eenmalig uitwijken naar een andere speeldag mag natuurlijk altijd.

- Voor de donderdagavond is het helaas niet meer mogelijk om in te schrijven. Er blijven anders te weinig banen over voor andere leden. Betreffende teams kunnen wellicht uitwijken naar de zaterdag(avond) of zondag.

- De kosten per team waren dit jaar € 32 (vrijdagavond, 5 speeldagen) of € 45 (overig, 7 speeldagen). Er zijn vooralsnog geen signalen dat deze bedragen worden verhoogd.


Het verzoek aan de aanvoerders om uiterlijk op 17 december 2023 een mailtje te sturen naar [email protected] met de volgende informatie:

- Bestaande, ongewijgde teams: alleen een bevestiging van deelname + IBAN-nummer aanvoerder voor eenmalige incasso van de kosten (incasso op 5 april 2024)

- Bestaande, gewijzigde teams: bevestiging van deelname + nieuwe teamleden (met bondsnummers) en/of nieuwe competitiesoort + IBAN-nummer aanvoerder

- Nieuwe teams: namen en bondsnummers van alle teamleden + gewenste competitiesoort + IBAN-nummer aanvoerder


Hierbij de links naar de speeldata en het aanbod in 2024: 

Speeldata 2024

Aanbod 2024 - Regionaal

Aanbod 2024 - Landelijk


Padel

Voor padel wordt er door de KNLTB vrijwel doorlopend een competitie georganiseerd op de vrijdagavond, zaterdag en zondag:

- Voorjaar (april en mei, 5 speeldagen)

- Zomer (juni en juli, 5 speeldagen)

- Najaar (september en oktober, 5 speeldagen)

- Winter (november t/m februari, 7 speeldagen)

Voorlopig is het nog niet mogelijk om teams aan te melden voor deze competities. De club wil, na oplevering van de nieuwe banen, leden eerst de gelegenheid geven om padel (verder) te ontdekken. En monitoren hoeveel capaciteit er beschikbaar is om eventueel competities te gaan organiseren. Teams die interesse hebben in padelcompetitie kunnen dat wel alvast bij mij kenbaar maken. Dan kunnen we de komende tijd inventariseren hoeveel animo er is.


Bij vragen graag een WhatApp naar 0612678986 (voorkeur) of een mailtje naar [email protected]

Met sportieve groet,

Mark Wagemaker (VCL)

 

Nieuwscategorieën

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 226 314 012

TC Langedijk

Potjesdam 4
1722 XN Zuid-Scharwoude

KVK-nummer

40634077