Tennissen blijft mogelijk

14 oktober 2020

Beste leden,

Zoals bekend heeft het kabinet gisteren extra maatregelen aangekondigd in de strijd tegen het Corona-virus. Uiteraard respecteren wij die besluiten. Want onze gezondheid staat voorop.

Voor onze mooie sport hebben de maatregelen de volgende consequenties:

De competitie, zowel voor de jeugd als de senioren, is per direct beeindigd,

Open toernooien gaan niet door,

Vrij tennissen en trainen blijft mogelijk. Daarbij is de maximale groepsgrootte voor volwassenen vanaf 18 jaar 4 personen (dit is exclusief de trainer),

Naast de kantine zijn ook de douches en kleedkamers gesloten,

En publiek is niet toegestaan.

Verwarring was er over het "dubbelen". De KNLTB heeft daar net duidelijkheid over gegeven.

Dubbelen is toegestaan mits er altijd, dus zowel op als buiten de baan, 1,5 meter afstand gehouden wordt. Dat betekent dat op de baan minimaal een racketlengte afstand gehouden moet worden ook als dat betekent dat je de bal moet laten lopen. Verder is het niet de bedoeling samen op een bankje te gaan zitten, high fives te geven en dient met de klok mee gewisseld te worden.

Buiten deze extra maatregelen gelden uiteraard de algemene richtlijnen: blijf thuis als je klachten hebt, desinfecteer je handen etc.

Wij zijn blij dat we kunnen blijven tennissen. En we hopen natuurlijk dat dit zo blijft. Daarvoor is echter de medewerking van alle leden nodig. Daarom doen we een dringende oproep om de richtlijnen in acht te nemen. Dat houdt ons gezond en zorgt ervoor dat we zo snel mogelijk van deze ellende verlost zijn.

Blijf gezond!

Het bestuur.

 

 

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 226 314 012

TC Langedijk

Potjesdam 4
1722 XN Zuid-Scharwoude